Sudionici

       HHI

       HMZCG

       NTOMNE

       UNIDU

       Porto MNE

       Uprava CG

       MPPI
A rhiva novosti
Prezentacija plana pripreme izrade turističkih vodiča za nautičare interesnim skupinama u nautičkom turizmu - aktivnost 2.1.
Prezentacija plana pripreme izrade turističkih vodiča za nautičare interesnim skupinama u nautičkom turizmu - aktivnost 2.1.

IPACroatia-Montenegro-LukaMitrovic.pdf
Press_IPA_vodici_eng.doc
Press_IPA_vodici_hrv.doc
Prezentacija-Hazu_Juric.pdf
Press release 05.05. 2011.
Prezentacija plana pripreme izrade turističkih vodiča za nautičare interesnim grupama u nautičkom turizmu je održana u petak 15. aprila 2011. u 11:00 sati u Splitu, u prezentacijskoj sali Zavoda za naučni i umjetnički rad HAZU, Trg braće Radića 7 (Voćni trg - Palača Milesi). Na prezentaciji su prisustvovali crnogorski i hrvatski partneri u projektu (Hrvatski hidrografski institut i Univerzitet u Dubrovniku - Pomorski odjel i Hidrometeorološki zavod Crne Gore i Nacionalna turistička organizacija Crne Gore).

Press release
Press release 16.02. 2011.
Kick off meeting je održan dana 16.02.2011. godine u Tivtu, konferencijska sala hotela „Palma“, Crna Gora. Sastanku su prisustvovali predstavnici Hrvatskog hidrografskog instituta, Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore, Sveučilišta u Dubrovniku, Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i predstavnici Zajedničkog tehničkog sekretarijata (JTS).

Kick off meeting
Press release 13.12. 2010.
U Bečićima u Crnoj Gori, 13.12.2010. održana je Svečana konferencija povodom dodjele bespovratnih sredstava izabranim projektnim prijedlozima koji su podnijeti u okviru Javnog poziva u okviru IPA prekograničnog programa Crna Gora - Hrvatks 2007. - 2013. Svečano je promovisano prvih pet odobrenih projekata prekogranične saradnje Crna Gora - Hrvatska. Jedan od prvih pet odobrenih projekata iz IPA 2 prekogranične suradnje Crna Gora – Hrvatska je projekat Hrvatskog hidrografskog instituta sa prekograničnim partnerom Hidrometeorološkim zavodom Crne Gore pod nazivom: „Zajednička promocija i unaprjeđenje razine sigurnosti nautičkog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na Crnogorskom primorju"

Press 1 CG

P retraga
 
F orum
  


This project is funded by European Union