Sudionici

       HHI

       HMZCG

       NTOMNE

       UNIDU

       Porto MNE

       Uprava CG

       MPPI
Biograd Boat Show 2012.
Najveća izložba plovila u Hrvatskoj.

Ovogodišnji 14. uzastopni rekordni sajam će ugostiti više izlagača i izložiti više plovila nego ikad prije.

Možete očekivati više od 240 izlagača i 260 plovila od 2 do 23 metra.

BBS 14.0 će ponuditi kompletni asortiman izlagača koji pokrivaju sve vrste plovila, opreme i usluga. Izložbene hale "A" i "C" su dodatno proširene, dok su glavni izložbeni gatovi ispunjeni do posljednjeg mjesta. Na pontonskom mostu koji povezuje Marina Kornati Sjever i Zapad bit će izložena rabljena plovila spremna za prodaju na licu mjesta.

S posebnim zadovoljstvom Vas pozivamo na javnu prezentaciju EU IPA projekta

„Zajednička promocija i povećanje sigurnosti nautičkog turizma u Dubrovačko-Neretvanskoj županiji i na Crnogorskom primorju”- “NauTour”

koji se financira sredstvima EU u okviru IPA prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora 2007-2013.

Ciljeve i rezultate projekta predstavit će Vam ravnatelj Hrvatskog hidrografskog instituta, vodećeg partnera u projektu, doc. dr.sc. Zvonko Gržetić (projekt manager) i Vinka Jurić, pomoćnica ravnatelja (projekt assistant).

Prezentacija će se održati na 14. Biograd Boat Show-u, u subotu, 27. listopada 2012. s početkom u 15:00 sati, u Kapetanskom klubu Marine Kornati, Biograd na Moru.

Pozivnica Biograd.pdf

Biograd Boat Show 14.0 25-28.10 2012.pdf

BBS Katalog zbivanja.pdf

Festival znanosti, „Europskim projektom do nautičkih ruta (10-dnevno istraživanje)“
Hrvatski hidrografski institut je i ove godine bio suorganizator Festivala znanosti. U sklopu održavanja Festivala znanosti predstavljen je između brojnih aktivnosti HHI-a i projekta „Zajednička promocija i unapređenje razine sigurnosti nautičkog turizma u Dubrovačko-neretvanskoj županiji i na Crnogorskom primorju" – „NauTour“ financiran iz IPA prekograničnog programa Hrvatska – Crna Gora, komponenta II. Djelatnici HHI-a koji su predstavljali „NauTour“ su sudjelovali u Programu Festivala znanosti, i to: 28.4.2012. 17:00-18:00 Kinoteka Zlatna vrata - Vinka Jurić, Tonći Panžić – pod nazivom „Europskim projektom do nautičkih ruta (10-dnevno istraživanje)“.
http://festivalznanosti.unist.hr/raspored

Press_Festival_znanosti_added value.pdf
Prezentacija_NauTour_festival_znanosti.pdf

Croatia boat show 2012.
14. Internacionalni "Croatia Boat Show" je organiziran u Splitu od 17 – 22 travnja, 2012. Hidrografski institut RH je organizirao promociju Nautour projekta i Bookleta vezno za predložene rute za jedrilice i motorone brodice. Ova prezentacija je dodana vrijednost projektu i nije sa dodatni trošak za projekt.

Press_CBS_added_value.pdf


P retraga
F orum
  


Ovaj projekt je financiran od strane Europske unije